Visszajelzések

Úgy érzem egész jól megértettem a lényeget az oktatáson. Hűségesen számolom a szénhidrátokat, a konyhamérleget már el sem pakolom, próbálok arra is figyelni, hogy az alapanyagok lehetőség szerint a zsírszegényebb kategóriából kerüljenek ki. 
A fogyáson kívül, aminek nagyon örülök, hogy teljesen kimaradtak a rosszulléteim, több az energiám, egyszerűen jobban érzem magam. 
A közeli családtagok/barátok, akiknek elmondtam, hogy mi a helyzet velem, mindenki megijedt meg sajnált, hogy "Szegény fejed, diéta" meg amikor meghallják hogy inzulinrezisztencia még jobban megijednek. S nem értik, hogy én meg "örülök" a diagnózisnak, mert legalább tudom mi a helyzet és mit tudok tenni ellene. 
Szóval, az én szemszögemből jól indult ez az év :-) 
- D.T.

Kedves Eszter!
Igazán örülök, hogy részt vettem a mai oktatáson. Úgy érzem, nagyon hasznos volt és sok új dolgot tudtam meg tőled az IR-rel és a diétával kapcsolatban. :-)
Köszönöm még egyszer!
Jó hétvégét!
CS-I.L.

Kedves Eszter!
Nagyon szépen köszönöm ezt a terjedelmes anyagot és a tegnapi oktatást is.
Rendkívül hasznos volt mindkettő ... így már nem is olyan elkeserítő és kilátástalan az IR kezelése számomra.
További sikeres munkát kívánok Neked!
Köszönettel! - K.B.

Szia Eszter,
G.G. vagyok, augusztus végén és szeptember elején jártam nálad diétás tanácsadáson, a terhességem során előjött cukorbetegségem miatt.
Azért írok Neked, mert szeretném teljes szívemből megköszönni a sok jó tanácsot és iránymutatást, mert nélkülük nem érhettem volna el ezt a fejlődést a 24. heti teljes vérvizsgálatra. Képzeld, a 120 perces vércukorterhelésem a 12. heti ijesztő 8,7 helyett már "csak" 7.4 lett (tudom, hogy ez a felső határa az intervallumnak, de legalább már nem csillagos :)) Hízni még egy kilót se híztam, sőt még mindig valahogyan tartom ezt a -2 kilót a teherbeesési súlyomhoz képest.
3-4 hetente csináltat velem a doktornő 60 perces teszteket és szerencsére mindegyik tökéletes lett, na de azért tartottam ettől a 120 perces cukros lötyi ivástól rendesen.
A vérképem ilyen jó még soha nem volt, (minden értékem tökéletes lett), talán még a húszas éveim elején se, nemhogy így babával, szóval tényleg nem tudom elégszer megköszönni a segítségedet :))
Nagyon szép napot kívánok neked, a többi kismamának meg kötelezővé tenném, hogy legyen nekik is saját "Törökeszter"-ük :)
G.G.

Kedves Eszter !
Teljesen lenyűgözött ez a rengeteg anyag, táblázat és segítség!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm !
Hihetetlenül hasznos- így már könnyű dolgom lesz :)
Nagyon szép napot! - R-né U.I.

Szia Eszter.
Bár már megköszöntem a segítségedet de most megtenném újra.
Gondoltam, hogy írok pár sort, hogy sikerült a diétával helyre állítani a háztartásom és 10 kg-tól ráadásul megszabadulni.
De ez még nem semmi. Ugye csinálom a diétát 6 hónapja és szedem rendszeresen a gyógyszert.
Meg is lett a gyümölcse a fogyás mellett. :)
Képzeld 7 hetes kismama vagyok! :) :)
Nagyon boldogok vagyunk és nagyon köszönöm a tanácsadást. Szerintem e-nélkül nem jött volna össze a bébi.
Köszönettel, üdv
P-Cs.I.

Kedves Eszter!
Nagyon szépen köszönöm a segítséged, nagyon hasznos tanácsokat kaptam!!!
Igyekszem nagyon komolyan venni a szénhidrátokat, és folyamatosan heti 1-2 -szer ellenőrzöm a cukorszintem:)
Eddig minden bevált, jól fejlődik a kisfiam!
Köszönök mindent!
További jó munkát Neked!
Üdv! - K.E.